URGENT

La llar d’Infants fa 2 jornades de portes obertes abans de les preinscripcions

Compartiu aquesta història

 

El període de presentació de sol•licituds per inscriure als infants a la llar municipal comença el proper 7 de maig. Abans, però, els pares que vulguin conèixer de més a prop el centre educatiu ho poden fer aprofitant les jornades de portes obertes que organitza la llar.

En concret, avui dimarts i el dia 3 de maig, el centre ha preparat visites als pares interessats a conèixer de més a prop, no només les instal•lacions, sinó també el projecte educatiu i el funcionament del centre.

Qui vulgui assistir en aquestes jornades ha de demanar cita prèvia trucant a la llar d’infants. Ho explica la directora del centre Sandra Jiménez.

Del 7 a l’11 de maig s’obriran les preinscripcions pel proper curs del 2012 -2013 que es faran al MiD.

De nou el fet d’estar empadronat a PLF i tenir germans al centre seran factors determinants per aconseguir plaça, ja que són els criteris que més punts donen en la baremació de les sol•licituds. També es tindran en compte els criteris econòmics, amb més punts per als qui menys recursos tinguin.

La directora del centre explica com funciona el procés de matriculació.

En aquest curs, la llar d’infants compta amb 136 infants, la majoria de 2 a 3 anys, però també l’aula de nadons amb 8 infants.

Les bases de les preinscripcions i dels criteris de puntuació els podreu consultar al web de l’Ajuntament; palafolls.cat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics