URGENT

El maig torna a ajuntar la Cursa Popular i la Milla Urbana de PLF

Compartiu aquesta història

Aquest proper mes de maig arriba carregat d’activitats atlètiques a PLF, ja que de nou tornen a coincidir en el calendari la Cursa Popular dels 9 km i la Milla Urbana de la nostra localitat que repeteix després de la primera edició de l’any passat.

Aquest any les dues cites esportives locals arriben en només uns dies de diferència.

L’onzena edició de la Cursa Popular es celebrarà el proper dia 13 de maig al matí amb els seus tradicionals 9KM de recorregut, majoritàriament per pista rural. Les inscripcions anticipades ja estan en marxa a través de la plana web de l’ajuntament a un preu de 4 € i el mateix dia també es podrà inscriure a un preu de 5€.

A més, enguany es celebrarà la 3a edició de la Cursa Infantil de 2 quilòmetres i mig, coincidint amb la marxa sènior. Per la marxa dels més petits també cal inscripció prèvia. Ho ha explicat tot plegat, la responsable de comunicació de l’Ajuntament, Anna Rovira.

A aquesta cursa hi participen uns 200 corredors sèniors, mentre que la marxa infantil reuneix desenes de participants.

Si la cursa és fa un diumenge, el dissabte següent arribarà l’altre cita atlètica a PLF, ja que el dia 19 està programada la 2a Milla Urbana de la nostra vila.

La milla urbana té diferents categories segons les edats, i hi ha la modalitat infantil amb un recorregut més curt. Per participar en aquesta milla no cal inscripció prèvia, sinó que només cal inscriure’s el mateix dia de la prova, com explica la mateixa Rovira.

L’any passat va ser el primer en fer-se aquesta activitat que programa una cursa de 1609 metres que transcorren pel centre de la nostra població.

 

Foto de Portada: Esportaldia.blogspot.com

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics