URGENT

St. Genís es queda temporalment sense metge

Compartiu aquesta història

 

Des de fa uns anys el doctor Torner ha estat visitant un cop per setmana a les antigues escoles de St. Genís. La idea era apropar la salut als veïns de la zona que tenen més complicat desplaçar-se al centre de PLF per ser visitats.

Des de fa unes setmanes, però, el servei està inactiu ja que el doctor Torner s’ha jubilat i la Corporació de Salut de la Selva i el Maresme està estudiant com suplir aquesta tasca mèdica a St. Genís.

Mentre no es troba una solució, la consulta dels dimarts al centre social de St. Genís està tancada i els malalts s’han de desplaçar al CAP de referència al centre de la nostra localitat.

De tota manera, la Corporació ha garantit la continuïtat d’aquesta consulta mèdica a St. Genís. Ho ha explicat, el regidor de salut del consistori, Josep Rueda.

La consulta mèdica es feia sempre els dimarts durant unes hores determinades i sempre per a consultes no urgents. El doctor Torner, que estava assignat al CAP de Malgrat, hi destinava unes hores ja que els pacients d’aquesta part de la localitat eren part de la seva quota de pacients.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics