URGENT

Jornada participativa del Pla Local de Joventut de Malgrat

Compartiu aquesta història

 

Aquesta tarda es fa a Malgrat una jornada de treball per tal de fer propostes amb la intenció de millorar el Pla Local de Joventut, el document que marcarà les polítiques de joventut a la localitat.

A partir de 2/4 de 8 del vespre, a Ca l’Arnau es farà la jornada participativa oberta a tothom. D’entrada es donarà a coneixer

els primers resultats de la diagnosi del pla. Posteriorment, de forma conjunta, es treballarà la definició de propostes de futur.

La regidoria de joventut demana la màxima participació i aportació de suggeriments i idees per tal que el Pla resultant sigui el més proper a la realitat malgratenca.

El nou pla, que substituirà el que estava vigent fins l’any passat, ha de suposar, segons l’Ajuntament, un impuls important per les polítiques de joventut del municipi, garantint que, des de tots els àmbits de gestió municipal, es desenvolupin programes i serveis adreçats als joves.

El nou full de ruta de les polítiques juvenils ha de permetre definir i detectar els nous reptes de futur dels joves de Malgrat de Mar i establir una nova estratègia per al període 2012-2016

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics