URGENT

El govern vol aprovar el pressupost demà en un ple extraordinari

Compartiu aquesta història

Finalment el govern municipal, PSC i EUA-ICV, portarà demà dijous a debat el pressupost per aquest 2012. Ho farà després d’haver aclarit com funcionaran les diferents ajudes econòmiques previstes per les diferents administracions i després d’haver aprovat el pla d’ajustament pressupostari en l’últim ple municipal.

Es desconeix quina és la proposta del govern, però a principis de febrer el regidor d’Hisenda de PLF, Josep Ribas, va explicar a RP que el nou pressupost serà acurat i restrictiu a tenor de la complicada situació econòmica. Segons el regidor el pressupost giraria entorn als 15 milions, dels quals la meitat per a despesa corrent i l’altra meitat per a inversions.

Aquesta xifra seria similar al pressupost aprovat per l’exercici del 2011 i que s’ha prorrogat automàticament en els primers mesos d’aquest any 2012.

 

Evolució del pressupost municipal a PLF

Per aprovar el pressupost s’ha convocat demà al vespre una sessió extraordinària del ple municipal amb 2 punts a l’ordre del dia.

El segon punt a tractar vol aprovar la memòria econòmica referent al canvi de tarificació del clavegueram. Un canvi aprovat al ple del passat mes de març.

El ple extraordinari, que no inclourà els precs i preguntes, començarà a 2/4 de 9 del vespre i serà transmès en directe per RP.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics