URGENT

Esquerra demana 2 anys de contenció econòmica i reducció de la despesa de personal

Compartiu aquesta història

 

 

Els republicans no comparteixen les intencions que marca el pressupost aprovat ahir al ple, motiu pel qual no li han donat suport. Esquerra considera que el document no s’adequa a la situació econòmica actual.

 

En aquest sentit els republicans demanen a l’equip de govern un compromis amb la contenció econòmica durant 2 anys per tal de reduir despesa pública i deute.

 

Per fer-ho proposar millorar l’eficiència a l’Ajuntament. D’entrada consideren que cal revisar la necessitat i l’eficiència alguns llocs de treball de l’Ajuntament, ja que considera que hi ha massa despesa en personal. El portaveu dels republicans situa en el 43% del pressupost ordinari la despesa en la plantilla, i comparant amb altres municipis, creu que seria bo situar-lo entre el 30 i el 35%.

 

El govern va recordar als republicans que PLF inclou dins la plantilla alguns serveis que altres consistoris externalitzen, com la llar d’infants o el casal d’estiu.

 

Esquerra considera que cal regular la plantilla en criteris d’eficiència.

El republicans expliquen que hi ha partides retallables i demana apostar en les entitats, en els serveis socials, en l’educació, i en l’eficiència energètica.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics