Blanes no aplicarà les restriccions previstes a les Llars d’Infants

 

 

L’Ajuntament de Blanes no aplicarà els anunciats criteris restrictius per accedir a una plaça a les llars d’infants públiques. La junta de govern de Blanes, en la darrera sessió, va aprovar les normes per a les escoles bressol entre els quals no s’esmenta l’obligatorietat que els dos progenitors estiguin ocupats.

El govern de Blanes havia anunciat l’enduriment dels criteris d’accés per reduir la demanda de llars d’infants amb l’objectiu final de tancar dos dels tres centres. Les protestes de la comunitat educativa i de la resta de forces polítiques han fet desistir el govern local del PSC amb minoria. L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, es va reunir fa setmanes amb representants de les guarderies que li van fer arribar propostes per augmentar ingressos. I han recollit unes quatre mil firmes de suport.

El que sí que tirarà endavant és l’augment de preus. Està previst que avui es fixin els preus i en la jornada de portes obertes d’aquest cap de setmana ja es podran explicar, tot i que no s’aprovaran fins a la junta de govern de la setmana vinent. El preu de les guarderies públiques és aquest curs de 101 euros al mes, i tot sembla indicar que augmentarà en un 80%, fins els 180€ mensuals. L’ajuntament vol reduir a la meitat el que destina a llars d’infants.

 

El Punt

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics