Els dos cadets de bàsquet compleixen i guanyen

 

El masculí continua imparable i domina en la segona fase de la lliga. Ho fa amb autoritat després d’encadenar 6 victòries seguides en els 6 partits disputats en aquesta fase del campionat. L’última victòria l’han treballat contra el Figueres B per 31 punts de diferència 57 a 88. La propera jornada jugaran a casa contra el St. Narcís.

El cadet femení, encara en fase regular, s’ha imposat també aquesta setmana al Begur per 10 punts de diferència, 28 a 38. La victòria permet a les noies del PLF a mantenir-se a la 5a plaça de la lliga, amb 13 victòries i 10 derrotes. La propera jornada serà contra el quart, que són 9a a la taula.

El sènior és la creu de la jornada després de perdre a casa contra el Calella de 19 punts; 50 a 69. Això els condemna una setmana més al pou de la classificació. La setmana que ve jugaran contra el St. Feliu, actuals 12s classificats.

El preinfantil masculí va perdre a la pista del Sils per 72 a 54 mentre que el femení també va caure a casa contra el Farners i de 12 punts; 55 a 67.

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics