Ensopeguen els dos equips de futbol Sala de PLF

 

Tot i que els dos equips s’enfrontaven a equips situats per sota seu a la classificació, cap dels dos ha guanyat els seus partits. El Sta. Maria ha perdut aquesta setmana a la pista del St Pau de Seguries per 5 a 3. Això però no afecta a la seva classificació, ja que continuen a la 9a plaça amb 49 punts, 7 més que el 7e classificat el Vidreres, que serà el seu proper rival aquest cap de setmana al Palauet.

El St. Pau de Seguries, després de derrotar al Sta. Maria visitarà al St. Lluís aquesta propera jornada. Els locals van esgarrapar un punt del seu partit contra el Banyoles després d’empatar a 3 aquest cap de setmana.

Aquest punt, però, no evita la caiguda a la 9a plaça de classificació amb 40 punts.

L’amateur de futbol guanya solventment a casa contra el Fogars per 5 a 2, però els seus rivals no han fallat a la part alta de la classificació, pel que es manté a la 4t plaça a 4 de les posicions d’ascens.

La setmana que ve jugaran contra el Breda, que és 14è classificat.

L’infantil ja ha acabat la temporada i ho ha fet amb una victòria a casa contra el Lloret per 3 a 0. Els palafollencs han acabat a la 5a plaça de la lliga amb 47 punts amb 15 victòries 2 empats i 8 derrotes.

Com a 9è ha acabat la temporada el Juvenil després de perdre al camp del Breda per 3 a 2. El juvenil ha aconseguit 33 punts després de guanyar 9 partits, empatar-ne 2 i n’ha perdut 12.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics