URGENT

Reunió a PLF per adherir-se a l’Assemblea Nacional de Catalunya

Compartiu aquesta història

 

El passat mes de març es va constituir, en un acte al Palau St. Jordi, l’Assemblea de Catalunya que té un únic objectiu aconseguir la independència de Catalunya des de la societat civil.

De mica en mica són molts els municipis que prenen implicació en aquesta causa amb la adhesió de seccions locals de l’Assemblea de Catalunya.

En aquest sentit demà al vespre es farà una reunió a PLF per tal que el nostre municipi també s’adhereixi a aquesta plataforma ciutadana. La trobada es farà al MiD a partir de 2/4 de 10 de la nit, amb la participació de Jordi Roig, membre del secretariat Nacional i Xavier Ponsdomenech, coordinador de Calella per la Independència.

Un dels organitzadors de l’acte de demà, Miquel Riera, explica que la reunió de demà vol acabar formalitzant la implantació a PLF de l’Assemblea Nacional de Catalunya.

Segons Riera, l’Assemblea neix a partir de les consultes populars de fa uns anys i vol aglutinar a les persones independentistes amb la intenció de treballar juntes per assolir la plena sobirania. Aquest és l’objectiu principal del moviment.

La reunió de demà ha estat organitzada per l’Assemblea Nacional de Catalunya i per la Puput i vol seguir l’estela d’altres municipis que ja tenen plataformes pròpies per tal de potenciar les activitats i comunicacions del moviment independentista.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics