Andrea Motis actuarà per partida doble al dJazz d’aquest any a PLF

 

A partir d’aquests any el cicle de jazz de la nostra població passa a dir-se dJazz i s’inclou dins la programació musical anual d’Atempo.

Enguany el certamen aposta per una de les veus emergents del panorama català. Es tracta d’Andrea Motis, una jove de 17 anys, que ja va participar l’any passat al dJazz i que s’ha convertit en referència obligada pels amants d’aquest gènere.

Motis actuarà en 2 dels 5 concerts programats per aquest any. La seva primera actuació enguany coincidirà amb la primera cita musical del cicle, el dia 2 de juny. Serà un concert especial ja que es farà un dissabte al migdia, i no un divendres al vespre com és habitual. Serà, a més, a la pista exterior del Palauet en un acte que servirà de presentació de tot el certamen.

El segon concert de Motis a PLF serà just la setmana següent i per celebrar el 7è aniversari d’aquesta emissora. La jova cantant actuarà aquí amb format trio i, ara sí, el divendres 8 de juny al vespre al centre Social de St. Genís, que s’estrena com a escenari del cicle de jazz de la ràdio.

A banda de Motis, la resta de concerts del cicle dJazz és especialment acurat per a un certamen ja consolidat a la nostra vila i dins la programació musical de la comarca. El dia 15 , també a St. Genís, hi haurà el concert de Big Mama Duo, mentre que els dos últims concerts es faran al Casal de la Dona, amb l’actuació primer de Celeste Alies. Es tancarà el certamen el dia 29 amb Susana Sheiman i Ignasi Terraza.

El d Jazz arriba a la seva 5a edició i està organitzat per l’Ajuntament i pel programa Desafinado de RP.

La propera setmana es farà la presentació del certamen que enguany torna a combinar sopars i concerts en espais íntims i amb actuacions de petit format.

dJazz 2012 – Cartellera

2 juny –   JazzWomen+ Pica Pica -Pista Ext Palauet

8 juny -Andrea Motis, Joan Chamorro i Josep Traver – St Genís

15 juny – Big Mama + Víctor Puertas – St Genís

22 juny – Celeste Alias + Marco Mezquida- Casal de la Dona

29 juny – Susana Sheiman i Ignasi Terraza  – Casal de la Dona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics