URGENT

Unió torna a denunciar que els regidors de CiU a l’Ajuntament no els tenen en compte i que no els representen

Compartiu aquesta història

 

Els membres d’Unió democràtica de PLF han tornat a posar de manifest el seu descontentament amb el funcionament de la federació amb Convergència a la nostra localitat.

El democratacristians denuncien que fa mesos que, des de principis d’any no es reuneixen amb els seus socis de federació per establir el posicionament comú. El que ha acabat amb la paciència d’Unió ha estat la manca d’informació referent al pressupost municipal, aprovat fa 10 dies, i sobre el pla d’ajustament de l’Ajuntament aprovat al març. Diu el president d’Unió a PLF, Jordi Bonastre, que els seus companys de Convergència els no els han facilitat cap documentació referent a aquestes propostes i que tampoc tenien coneixement de les reunions amb el govern.

Per tot plegat, Unió ha tornat a denunciar que Convergència va a la seva, sense tenir-los en consideració. En aquest sentit, Bonastre explica que després de la primera crisi de finals d’any es van establir uns acords que es van trencar poques setmanes després, i que la situació ha continuat sense entesa des de llavors.

Davant d’aquesta situació, el president d’Unió assegura que, si no s’arregla la situació, el partit prendrà les decisions de futur que més convinguin a Unió i al poble, sense descartar la escissió de la federació. Bonastre diu que no tenen informació suficient com per valorar el paper dels 2 regidors de CiU a l’Ajuntament.

Unió afirma que totes les aparicions i declaracions públiques dels regidors de CiU es fan sense representar a Unió, ja que no han estat consensuades per les dues formacions que formen la federació de Convergència i Unió, i que l’opinió dels democratacristians es troba al seu web i al seu facebook.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics