Anna Rovira seleccionada per representar a Espanya al campionat del Món de Duatló

 

La setmana passada Rovira estava participant en una de les proves més dures de bicicleta que existeixen, la Titan Desert. 6 dies a través del desert del Marroc dalt d’una BTT. Tan sols unes hores després d’arribar d’aquesta prova i amb més de 600 km pel desert a les seves cames, la palafollenca, que és campiona de Catalunya de Duatló, va anar a Múrcia per participar al Campionat d’Espanya d’aquesta modalitat esportiva.

Rovira va acabar 6a, després de fer 10km de carrera, 40 de bicicleta i 5 més de carrera. Aquesta posició la selecciona per participar representant a Espanya al Campionat del Món de duatló que es farà a França en breu. Ho ha explicat la pròpia atleta a RP.

Hores abans de classificar-se pel campionat mundial, Rovira havia finalitzat la Titan Desert en la modalitat de duo mixta al costat de Sergi Izquierdo del CatBike.

La parella va finalitzar la prova en 6a plaça de la categoria. Rovira explica que la Titan Desert és una prova extremadament dura per les condicions físiques i climàtiques que exigeix la competició.

Rovira és una apassionada de l’esport. Tot i això només fa un any que s’entrena seriosament per a participar en les diferents proves esportives en les que acostuma sempre a acabar dalt del podí. De fet en aquest any ja acumula molts premis, trofeus i podis. Rovira està ja inscrita a la Challenge Costa de BCN Maresme en la que hi participarà per primera vegada, sota l’equip del Team Calella.

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics