Convergència assegura que els problemes amb Unió són domèstics i de comunicació

El grup de Convergència Democràtica ha explicat avui la seva versió sobre el conflicte que viu amb els seus socis de Unió Democràtica. Segons Josep Maria Botella, acabat d’escollir president de Convergència a PLF, els problemes amb unió radiquen en diferències domèstiques i no de base. Segons Botella es tracta de problemes poc importants i basats en malentesos i falta d’informació i de connexió. Botella recorda que Convergència i Unió són dos partits independents i que són polítics amateurs i no professionals.

Botella, que ha reconegut problemes de comunicació amb els seus socis de federació, explica, però, que l’equip de govern municipal no facilita la feina interna de la federació, ja que la informació sobre els plens o les comissions arriben sempre amb poca antelació. Aquesta és una de les queixes d’Unió, que reclamaven conèixer i consensuar la postura dels regidors de CiU a l’Ajuntament respecte als plenaris.

Botella explica que la voluntat dels dos partits és trobar punts d’entesa i reestablir la connexió entre els dos socis de la federació, per tal de trobar el punt d’encaix dels dos.

Els problemes entre Convergència i Unió venen de llarg. A finals de l’any passat els democratacristians van denunciar manca d’informació per part dels regidors de CiU al consistoris, la mateixa queixa que han tornat a manifestar aquesta setmana.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics