URGENT

Malgrat imposa 23 sancions per incompliment de la normativa d’animals en 10 dies

Compartiu aquesta història

La nova Unitat de Recursos Operatius de la Policia Local de Malgrat ha realitzat una campanya especifica per controlar el compliment de la normativa en matèria de tinença d’animal. En sols 10 dies, aquesta unitat ha tramitat 23 sancions per incompliments diversos d’aquesta ordenança municipal.

El regidor de seguretat de Malgrat, Valentín Rodríguez, explica que en aquests 10 dies s’han interposat gairebé el mateix nombre de sancions que en tot l’any passat per incompliment de la normativa de tinença d’animals.

Segons el regidor la campanya no respon a cap afany recaptatori i recorda que les sancions responen a tot un seguit d’incompliments bàsics i de sentit comú. Segons Rodríguez, la majoria de multes son per manca de documentació, manca de registre de l’animal al cens municipal, per passejar-lo deslligat i fins a 4 sancions per no recollir les defacacions.

La nova unitat policial es va posar en marxa fa uns mesos i actua de forma directe en matèries com el tràfic de drogues, temes medioambientals o cívics en accions i campanyes programades. Els agents d’aquesta nova unitat solen anar de paisà i fan diferents campanyes segons les problemàtiques detectades des de la regidoria.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics