URGENT

Bankia destina 10 mil € a la Fundació del Molí d’En Puigverd

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns al migdia es signarà el conveni de col•laboració entre l’entitat bancària i la fundació palafollenca pel qual s’atorgarà una subvenció de 10 mil € a l’entitat local per al foment del treball i la integració social.

La fundació del Molí, participada per l’Ajuntament, la cooperativa de pagesos i la Comunitat Terapèutica del Maresme realitza accions per inserir al mercat laboral a persones amb malaltia mental.

De fet no és la primera vegada que l’entitat rep diners d’aquesta entitat. Bankia, que recentment ha estat nacionalitzada pels seus problemes econòmics, agrupa a diferents caixes d’estalvis, com Caja Madrid, que ja ha donat algunes ajudes socials a l’entitat o Caixa Laietana, que també ha col•laborat anteriorment amb la Fundació Palafollenca. De fet és l’antiga caixa maresmenca la que ha mantingut els llaços de col.laboració amb l’entitat local.

Ho explica Miquel Angel Ruiz, gerent de la Fundació que explica que els diners es destinaran a ultimar la seu de l’entitat.

El conveni de col•laboració es signarà dilluns al migdia a l’Ajuntament de PLF.

La fundació palafollenca treballa per inserir al merat laboral a persones amb malaltia mental. Té diferents línies d’actuació, des d’agricultura ecològica i fins a la restauració de mobles vells.

Aquest conveni arriba el mateix dia que coneixem que, amb la nacionalització de Bankia, Caixa Laietana i les 6 caixes més que l’integren hauran d’autofinançar la seva obra social, la única activitat que li ha quedat a Laietana desprès de traspassar el negoci financer a Bankia.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics