URGENT

Malgrat presentarà divendres el seu Pla Director d’Espais Verds

Compartiu aquesta història

 

L’Ajuntament ha organitzat un acte públic per presentar i explicar a la població el Pla Director d’Espais Verds del municipi.

La presentació de divendres la farà l’enginyer agrònom que ha redactat el document, Eliseu Guillamon i la ambientòloga i responsable del Servei d’Equipament i Espai Públic de la Diputació de Barcelona, Montse Reus.

El Pla Director d’Espais Verds, redactat per la Diputació de Barcelona, fa un anàlisi de la situació dels parcs i jardins de la localitat, així com les zones verdes, i descriu les línies d’actuació que cal dur a terme per assegurar-ne el manteniment. En aquest sentit el pla marca unes pautes de gestió i permet quantificar la inversió necessària en els espais verds futurs.

El pla evidència que Malgrat disposa d’una superfície total disponible de 12 metres quadrats per habitant i que hi ha 4,3 habitants per cada arbre. A més, el text recull que el 98% de la població gaudeix d’un espai verd mitjà de més de 5 mil metres quadrats a menys de 300 metres de casa seva.

El document ha inventariat, classificat i analitzat un total de 70 hectàrees repartides en 13 categories diferents d’espais verds. A més, aquests espais es troben molt repartits pel territori municipal.

Malgrat de Mar va rebre el Pla Director dels Espais Verds, l’únic redactat a Catalunya, el passat mes de març.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics