Malgrat presentarà divendres el seu Pla Director d’Espais Verds

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’Ajuntament ha organitzat un acte públic per presentar i explicar a la població el Pla Director d’Espais Verds del municipi.

La presentació de divendres la farà l’enginyer agrònom que ha redactat el document, Eliseu Guillamon i la ambientòloga i responsable del Servei d’Equipament i Espai Públic de la Diputació de Barcelona, Montse Reus.

El Pla Director d’Espais Verds, redactat per la Diputació de Barcelona, fa un anàlisi de la situació dels parcs i jardins de la localitat, així com les zones verdes, i descriu les línies d’actuació que cal dur a terme per assegurar-ne el manteniment. En aquest sentit el pla marca unes pautes de gestió i permet quantificar la inversió necessària en els espais verds futurs.

El pla evidència que Malgrat disposa d’una superfície total disponible de 12 metres quadrats per habitant i que hi ha 4,3 habitants per cada arbre. A més, el text recull que el 98% de la població gaudeix d’un espai verd mitjà de més de 5 mil metres quadrats a menys de 300 metres de casa seva.

El document ha inventariat, classificat i analitzat un total de 70 hectàrees repartides en 13 categories diferents d’espais verds. A més, aquests espais es troben molt repartits pel territori municipal.

Malgrat de Mar va rebre el Pla Director dels Espais Verds, l’únic redactat a Catalunya, el passat mes de març.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics