URGENT

Demà comença una nova edició de la Costa Brava Xtrem Running

Compartiu aquesta història

 

Prop de 400 persones s’han inscrit ja per participar a partir de demà al 4a edició de la Costa Brava Xtrem Running. Una cursa singular ja que es desenvolupa recorrent la costa durant 3 dies.

La prova atlètica se celebrarà amb dues modalitats. D’una banda la cursa de la Selva Marítima, de 25 quilòmetres, i la Xtrem, que recorre els 135 quilòmetres que separen Blanes de Portbou.

La cursa començarà demà a les 2 del migdia des de Sa Palomera. Un dels fets destacables de la 4a edició és que hi prendran part corredors de fins a 30 nacionalitats diferents com ara Colòmbia, El Salvador, Egipte, Xile o Suècia entre d’altres.

Aquesta presencia internacional, segons l’organització, confirma el gran atractiu que té aquesta cursa que transcorre pels camins de ronda del litoral de Girona.

L’itinerari de la modalitat de Selva Marítima és un recorregut de 25 km amb un desnivell positiu de 1500 m, que es recorrerà en una sola etapa, que comença a Blanes i acaba a Tossa. Hi haurà un límit de 5 hores per completar el recorregut.

L’itinerari Xtrem té un total de 135 quilòmetres dividits en tres etapes. La cursa comença a Blanes i finalitza a Portbou. La primera etapa (surt de Blanes i finalitza a Tossa. La segona d’uns 55 km, surt de Sant Feliu de Guíxols i finalitza a Torroella de Montgrí. I la tercera i última etapa surt de Roses i finalitza a Portbou.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics