2 anys i mig de presó per intentar matar l’ex de la seva parella a Blanes

 

L’acusat, un veí de la ciutat de 45 anys, va acceptar ahir la comdemna impusada per l’Audiència de Girona, ja que va admetre que el 2010 va intentar matar l’excompany sentimental de la seva parella, ja que els dos mantenien una disputa per la custòdia dels fills. L’enemistat va anar a més i el juliol d’aquell any els dos homes es van discutir acaloradament per telèfon. L’imputat va ser el que va trucar diverses vegades al denunciant i, en una de les converses, el va amenaçar de matar-lo. Quan l’endemà la víctima es dirigia a la comissaria dels Mossos per denunciar els fets, el processat va decidir anar-lo a buscar. Va agafar el seu camió i es va dirigir al carrer Espronceda. Quan va baixar del vehicle, duia un ganivet en una mà i un martell a l’altra i es va abraonar sobre la víctima. El ferit va esquivar un parell de vegades les envestides, però al final va caure a terra quan intentava fugir i Molina li va clavar el ganivet sota el pit mentre li repetia: “Et mataré.” El processat va assegurar que en el moment de l’atac anava molt begut i havia consumit droga i que “no recorda gaire bé” l’episodi.

L’imputat, que va ingressar en presó provisional el 19 de juliol de 2010, s’enfrontava a nou anys de presó per un intent d’homicidi. Fiscalia i defensa, però, van pactar dos anys i mig tenint en compte que ha reconegut l’agressió i perquè en aquella època consumia drogues i alcohol de manera abusiva.

Com que ja ha complert bona part de la condemna durant la presó preventiva, el seu advocat demanarà que el deixin en llibertat. En matèria de responsabilitat civil, haurà d’indemnitzar la víctima amb 550 euros per les lesions i amb 2.450 euros per les seqüeles.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics