Actuacions solidàries a benefici de les colònies d’infants saharauis

 

Aquest diumenge l’Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara ha preparat una tarda d’actuacions al Centre Cultural de Malgrat. La intenció de l’entitat és aconseguir fons per realitzar les habituals estades d’estiu de nens i nenes dels campaments sahrauís a l’Alt Maresme.

En concret hi haurà 4 actuacions de grups locals de Malgrat. Es podrà veure una exhibició de l’escola de dansa DansaMar, un duet de violins, una actuació de l’Esbart Dansaire Malgratenc Mar Blava i, per últim, un concert del grup local Punk Tomaket, composat per joves del municipi.

Tots els diners aconseguits en aquesta tarda solidària es destinaran a finançar una nova edició de les colònies d’estiu que organitza l’Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara. El seu president, Josep Gelpí explica aquesta actuació i que a més estaran presents a la Fira de primavera que s’organitza a Malgrat aquest dissabte.

La tarda d’actuacions solidàries no té un preu establert, sinó que es demanarà la voluntat als assistents, ja que el que interessa a l’organització és poder fer arribar el missatge de l’entitat al màxim de persones possible.

Cada estiu aquesta entitat organitza l’arribada de desenes de nens i nenes dels campaments de refugiats a Malgrat, Tordera, Palafolls, Santa Susanna, Pineda, Calella i Sant Pol.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics