Gospel Viu celebra 10 anys aquest diumenge

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Unes 500 persones participaran aquest cap de setmana de la festa del 10è aniversari de Gospel Viu. Per celebrar-ho el grup coral ha organitzat una arrossada solidària a la Pl. de les Valls d’Ax per aquest diumenge. A banda del dinar, també es comptarà amb la participació dels Gegants de PLF, inflables infantils i actuacions d’un mag i ball en viu.

El director de Gospel Viu, Moisès Sala, explica que han decidit fer aquesta festa a PLF per implicar-se més amb el poble.

Tots els beneficis que es generin en aquesta festa es destinaran a 5 entitats solidàries amb les que sol treballar habitualment Gospel Viu. Es tracta de 5 ONGs que diumenge estaran presents a la festa amb stands explicatius de la seva activitat solidària.

Segons Sala, la festa de Gospel Viu pretén ser una activitat senzilla però viscuda

En concret les beneficis aniran a Active Africa, Sonrisas de Bombai, Nexe Fundació, Obra social de St Joan de Deu i l’Associació Catalana del Síndrome de Rett.

La Policia Local informa que diumenge no es podrà aparcar a la zona blava del carrer Mas Pinell, a tocar de la plaça de les Valls d’Ax, fins que finalitzin les activitats de l’aniversari de Gospel Viu.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics