El Sta. Maria i el St. Lluís de futbol sala acaben la temporada sense guanyar

Aquest passat cap de setmana els dos equips han acabat la temporada regular.

El Sta. Maria ha jugat l’últim partit a la pista del Llagostera on ha caigut per la mínima; 4 a 3. Aquesta ha estat la 8a derrota de tot el campionat del Sta. Maria, que ha finalitzat la temporada en 6a plaça i 52 punts, 17 menys que el campió de la categoria, el St. Julià de Ramis.

Els de Sta. Maria han guanyat 16 dels 28 partits disputats.

El St. Lluís ha finalitzat la seva primera temporada a la Preferent Catalana amb un empat a 5 a la pista del Vidreres. Aquest punt els col•loca definitivament a la 8 plaça amb 44 punts, 8 menys que el Sta Maria.

Dels 28 partits disputats, n’han guanyat 13 i n’han perdut 10. Aquests resultats els han allunyat de la zona de descens, ja que baixen els 6 últims classificats .

La propera temporada, doncs, els dos equips sèniors de Futbol Sala de PLF jugaran plegats a la Preferent Catalana.

En futbol, només continua actiu el campionat de l’amateur. Tot i això l’equip palafollenc ha descansat aquesta setmana. De fet els seus competidors directes no han fallat i, sense jugar, el PLF ha caigut una posició, i ja és 5è a la taula amb 61 punts.

Tot i que encara falten 2 jornades per disputar, l’amateur no té ja possibilitats d’ascens, però sí el seu proper rival, el Cristianenc. Els gironins són 3s amb 65 punts.

En l’última jornada l’equip palafollenc també descansarà, pel que el partit contra el Cristianenc serà l’últim partit que jugarà l’equip palafollenc.