URGENT

Els treballadors de l’Ajuntament de Blanes donen sang voluntàriament, abans que sigui els hi xuclin les retallades

Compartiu aquesta història

 

Curiosa protesta la que han engegat els treballadors de l’Ajuntament de Blanes per protestar contra les retallades que pretén tirar endavant el govern municipal.

Els treballadors públics han organitzat una donació de sang al passeig marítim de la localitat sota el lema “Donem sang abans que ens la xuclin tota”. Així volen posar de manifest la seva “disconformitat” amb les retallades de l’Ajuntament.

Així, la donació està prevista que es faci de deu del matí a les dues de la tarda i de quatre a vuit del vespre, amb una unitat mòbil del Banc de Sang ubicada al passeig Marítim davant del carrer Ample. Segons els empleats, aquesta iniciativa forma part d’un seguit d’accions reivindicatives per part del personal de l’Ajuntament.

Els treballadors creuen que se’ls “criminalitza” com a empleats públics i no estan d’acord en haver d’assumir tota la “responsabilitat” per la situació de l’Ajuntament.

Asseguren que s’adonen de la gravetat de la situació i que estan disposats a arribar a acords conjunts per intentar tirar endavant però, no estan d’acord en carregar amb tota la responsabilitat, no ja de la crisi, sinó del que consideren una nefasta gestió econòmica del consistori.

En aquest sentit recorden en un comunicat que “només executen” les ordres però que no prenen decisions.

Finalment, demanen la col•laboració dels ciutadans perquè donin sang i comprensió respecte a les seves reivindicacions.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics