URGENT

ERC considera que el model de govern municipal està esgotat

Compartiu aquesta història

 

Els republicans consideren que la forma de governa del partit socialista i dels seu cap de llista, Valentí Agustí, evidencia el desgast sofert després de tants anys al poder. El portaveu d’Esquerra, Francesc Alemany, creu que a més no s’han sabut adaptar a les noves circumstàncies sobrevingudes per la crisi econòmica i que continuen actuant com en èpoques anteriors.

En aquest sentit el republ8ica explica que la gestió del govern local no inclou cap dels pilars proposats per Esquerra durant la campanya, pel que la seva valoració del primer any de mandat no pot ser positiva. Alemany, creu que el PSC només volia garantir-se la majoria absoluta i critica el procés i el cost econòmic del pacte.

Tot i que els socialistes els van considerar com a principal partit amb el qui fer un pacte postelectoral, els republicans s’han mantingut a l’oposició.

Esquerra va aconseguir el 2n regidor en les últimes eleccions municipals i va passar a ser 3a força política després d’assolir el 13.5% dels vots, 4 punts i 150 sufragis més que en les eleccions del 2007.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics