Detingut un jove de 18 anys per cinc robatoris amb força a Lloret

 

Els Mossos van detenir fa una setmana a Lloret, a un jove veí del mateix municipi, com a presumpte autor de cinc delictes de robatori amb força a segones residències del poble, un dels quals en grau de temptativa. Els cops van tenir lloc entre l’abril i el maig a la urbanització dels Hostalets i sempre eren immobles propers a la residència del presumpte lladre.

En tots els casos es robaven diferents electrodomèstics com televisors, vitroceràmiques però també coses tan dispars com una motoserra, cadires, una aixeta, una bomba de piscina, un matalàs i fins i tot un florescent.

Un altre dels elements que solia robar a cada casa eren làmpades.

Les investigacions van determinar que tots els cops els hauria fet la mateixa persona, i que vivia a prop de la zona. El 16 de maig els Mossos detenien al jove de 18 anys com a presumpte autor dels robatoris. En aquest context es va escorcollar casa seva i s’hi va trobar part del material sostret.

El detingut, que té antecedents, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes i ha quedat en llibertat amb càrrecs.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics