4 mocions al ple de PLF d’aquest vespre

 

Avui l’Ajuntament de PLF ha convocat sessió ordinària del plenari municipal per tractar fins a 12 punts a l’ordre del dia. La gran majoria són assumptes urbanístics, però la novetat és la presència de fins a 4 mocions presentades per diferents equips polítics.

El PSC presenta 2 d’aquestes mocions. Totes dues volen aturar retallades de les administracions superiors. La primera vol defensar les polítiques locals d’ocupació de les retallades previstes per l’Estat en els nous pressupostos generals. La segona moció sol•licita el manteniment de l’aportació autonòmica en les quotes de la llar d’infants. La Generalitat ha anunciat una rebaixa de la seva aportació per plaça a la llar. Aquesta reducció l’haurà d’assumir o els ajuntaments o les famílies.

D’altra banda, ERC presenta una 3a moció que insta al govern català el compliment dels acords presos, ara fa 2 anys, al Parlament sobre el món agrari i que inclou 33 mesures

Els republicans, juntament amb CiU presenten l’última moció en suport al moviment “diem prou”, que aposta per que els catalans paguem directament els impostos a una Agència tributària catalana en comptes de fer-ho a l’Hisenda espanyola.

El ple acabarà amb el punt de precs i preguntes, primer dels regidors i posteriorment del públic assistent. La sessió començarà de forma extraordinària a les 7 de la tarda per no interferir en la final de la copa del Rei que comença a les 10 del vespre.

RP enregistrarà el ple que serà reemés la setmana que ve, per tal que no coincideixi amb la final de la Copa ni amb la reemissió de l’entrevista al conseller Puig.

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics