5 empreses immobiliàries de Blanes s’uneixen per fer front a la crisi

 

Cinc empreses que es dediquen al sector de la intermediació immobiliària han creat l’Agrupació Immobiliària de Blanes amb l’objectiu d’unir esforços per fer front a la situació d’estancament que viu el sector de l’habitatge.

Aquesta unió preveu oferir un major i millor servei tant a venedors com a possibles compradors d’immobles.

Les empreses comparteixen una borsa d’immobles comuna que possibilita als compradors escollir entre tota l’oferta de les immobiliàries associades i als venedors posar a la venda les seves propietats simultàniament als cinc despatxos, sense haver de visitar-los un per un i, segons expliquen les empreses, també s’amplia la possibilitat de trobar un comprador en un període de temps més reduït del que és habitual.

Sense deixar de ser empreses independents, l’agrupació “pretén ser un pas endavant perquè tots aquells que requereixin un professional en la intermediació immobiliària puguin agilitzar el tràmit de compravenda.

El sector immobiliari és un dels més afectats per la crisi econòmica, sobretot a causa de la manca de crèdit financer i del nombrós estoc d’habitatges que hi ha en determinades zones.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics