Diferents entitats reclamen la posada en marxa de la Depuradora de l’Alt Maresme

 

La depuradora de l’Alt Maresme, que s’ha construït a peus de l’autopista del Maresme a l’altura de Pineda, fa mesos que està enllestida, però encara no s’ha posat en marxa.

Davant d’això, La Plataforma Salvem la Vall de la Riera de Pineda, l’Associació Marpí, l’Associació de Veïns de Sant Pere de Riu, Unió de Pagesos i els amos de Can Cànovas, han emès un comunicat en el qual exigeixen que comenci a funcionar la planta i recorden que mentrestant les aigües brutes continuen abocant-se a mar sense un tractament adequat.

En l’escrit també es reclama que es compensi econòmicament els pagesos afectats per la sobreocupació dels espais agrícoles en la planta de pretractament i que finalitzin les obres d’asfaltatge del passeig d’Hortsavinyà. Els afectats recorden que a l’obra li mancarà el tractament terciari i la integració paisatgística en l’entorn. Aquesta última part de l’obra no es farà de moment per la complicada situació econòmica.

La depuradora de l’Alt Maresme ha de donar servei a diferents poblacions, entre les a PLF, ja que serà la planta on es tractaran les aigües brutes de la nostra població.

 

 

 

El Punt

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics