Blanes farà un cap de setmana “Tot a 12€”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Després de l’èxit del ‘Girona 10’, que va aconseguir esgotar en només 15 minuts les mil places d’hotel que s’oferien a la ciutat per un cap de setmana de gener, ara Blanes ha decidit imitar aquesta iniciativa i dur a terme del 8 al 10 de juny el que ha anomenat com a ‘Blanes 12’.

Així el segon cap de setmana de juny, Blanes permetrà reservar pernoctacions en establiments de la ciutat a dotze euros per persona, alguns restaurants oferiran menús a dotze euros, així com incentius i complements especials, i els comerços també es sumen a la campanya amb descomptes del 12% o ofertes de 2 x 1, entre altres promocions.

El divendres dia 8, a més, les botigues estaran obertes fins la mitjanit i la circulació del carrer Ample es tancarà a partir de les vuit del vespre per facilitar que el centre del municipi esdevingui una illa de vianants. A les 12 i 12 de la nit se celebrarà un sorteig de dotze paquets amb productes diversos organitzat per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre que durant aquests dies ja ha començat a repartir entre els seus clients els tiquets per participar-hi.

Durant el ‘Blanes 12’ els veïns de la localitat i visitants podran gaudir d’accions diverses, promocions i descomptes especials, com per exemple els vals d’una hora gratuïta per utilitzar l’aparcament de la plaça Catalunya que es repartiran entre els clients dels comerços.

Les activitats complementàries, que aniran a càrrec d’associacions culturals i juvenils de Blanes així com d’empreses i diverses àrees de l’Ajuntament, es concentraran majoritàriament entre dissabte i diumenge, i inclouen esdeveniments com activitats infantils, exposicions, visites guiades i espectacles al carrer, entre d’altres. Les activitats culminaran el diumenge amb les tradicionals catifes de Corpus.

Al ‘Blanes 12’ hi participen 90 establiments comercials i de serveis; 45 bars i restaurants; 18 empreses d’allotjament; 8 hotels; 3 pensions i 4 càmpings, entre d’altres.

 

Foto de Portada: PubliBlanes.net

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics