URGENT

Blanes farà un cap de setmana “Tot a 12€”

Compartiu aquesta història

 

Després de l’èxit del ‘Girona 10’, que va aconseguir esgotar en només 15 minuts les mil places d’hotel que s’oferien a la ciutat per un cap de setmana de gener, ara Blanes ha decidit imitar aquesta iniciativa i dur a terme del 8 al 10 de juny el que ha anomenat com a ‘Blanes 12’.

Així el segon cap de setmana de juny, Blanes permetrà reservar pernoctacions en establiments de la ciutat a dotze euros per persona, alguns restaurants oferiran menús a dotze euros, així com incentius i complements especials, i els comerços també es sumen a la campanya amb descomptes del 12% o ofertes de 2 x 1, entre altres promocions.

El divendres dia 8, a més, les botigues estaran obertes fins la mitjanit i la circulació del carrer Ample es tancarà a partir de les vuit del vespre per facilitar que el centre del municipi esdevingui una illa de vianants. A les 12 i 12 de la nit se celebrarà un sorteig de dotze paquets amb productes diversos organitzat per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre que durant aquests dies ja ha començat a repartir entre els seus clients els tiquets per participar-hi.

Durant el ‘Blanes 12’ els veïns de la localitat i visitants podran gaudir d’accions diverses, promocions i descomptes especials, com per exemple els vals d’una hora gratuïta per utilitzar l’aparcament de la plaça Catalunya que es repartiran entre els clients dels comerços.

Les activitats complementàries, que aniran a càrrec d’associacions culturals i juvenils de Blanes així com d’empreses i diverses àrees de l’Ajuntament, es concentraran majoritàriament entre dissabte i diumenge, i inclouen esdeveniments com activitats infantils, exposicions, visites guiades i espectacles al carrer, entre d’altres. Les activitats culminaran el diumenge amb les tradicionals catifes de Corpus.

Al ‘Blanes 12’ hi participen 90 establiments comercials i de serveis; 45 bars i restaurants; 18 empreses d’allotjament; 8 hotels; 3 pensions i 4 càmpings, entre d’altres.

 

Foto de Portada: PubliBlanes.net

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics