Els robatoris als pisos de protecció oficial obliguen a endarrerir la seva adjudicació

Tot i estar acabats des de fa setmanes els pisos de protecció de lloguer encara no s’han sortejat. L’última previsió parlava d’entregar-los aquest mes de maig, cosa que finalment tampoc serà possible, ja que segons ha explicat l’Ajuntament, en les últimes setmanes els habitatges han patit diferents robatoris i actes vandàlics que no possibiliten entregar-los als nous inquilins.

Segons explica l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, els lladres s’han endut des d’encimeres i mobles de cuina a tota classe d’elements de l’edifici. Segons Agustí els lladres tenien les claus de tots els immobles. Davant d’aquesta situació l’empresa constructora ha hagut de contractar seguretat privada per evitar nous robatoris.

La sostracció d’elements importants en els habitatges ha obligat a endarrerir la data d’entrega dels pisos, ja que ara s’ha de restablir i arreglar les destrosses fetes pels lladres. Segons l’alcalde aquests treballs encara poden allargar el termini d’entrega un altre mes i explica que s’està acabant una inscripció on s’explica el motiu del nom de la plaça d’aquests habitatges.

En total hi ha 38 pisos de lloguer de protecció, just a l’entrada del municipi venint de Blanes. D’aquests 38, 4 queden per a la Fundació Aspronis per fer un projecte de pisos tutelats amb els seus usuaris. Els habitatges són d’una 60a de metres quadrats, amb aparcament i traster i el preu de lloguer és d’uns 400€ mensuals, incloent-t’hi les despeses de comunitat.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics