Malgrat es promociona al seu poble agermanat de França

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Durant 15 dies Malgrat de Mar es promociona a Seynod, la població de l’Alta Savoia que està agermanada amb la nostra població veïna.

Ho fa amb una mostra inaugurada la passada setmana i que exposa el turisme, la cultura i la gastronomia local en aquesta localitat francesa.

L’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, acompanyada per altres regidors de govern i d’oposició, ha encapçalat la delegació malgratenca que la passada setmana va inaugurar la mostra, que en els propers dies oferirà diverses activitats com tallers per aprendre català o per fer panellets, allioli i puntes de coixí, un recital de poesia eròtica i exposicions de pintura i fotografia.

La Quinzena de Malgrat a Seynod permetrà mostrar l’oferta turística, així com també la gastronòmica i la cultural. A banda de les activitats pels adults, també hi haurà una programació infantil amb la llegenda de Sant Jordi, danses i cançons.

La intenció és presentar-se a aquesta població i enfortir els vincles com a localitats agermanades i alhora intentar vendre’s com a destinació turística.

Seynod és un municipi d’uns 18 mil habitants que es troba molt proper a la frontera francesa amb Suïssa i està agermanada amb Malgrat des del 2005.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics