URGENT

Malgrat es promociona al seu poble agermanat de França

Compartiu aquesta història

 

Durant 15 dies Malgrat de Mar es promociona a Seynod, la població de l’Alta Savoia que està agermanada amb la nostra població veïna.

Ho fa amb una mostra inaugurada la passada setmana i que exposa el turisme, la cultura i la gastronomia local en aquesta localitat francesa.

L’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, acompanyada per altres regidors de govern i d’oposició, ha encapçalat la delegació malgratenca que la passada setmana va inaugurar la mostra, que en els propers dies oferirà diverses activitats com tallers per aprendre català o per fer panellets, allioli i puntes de coixí, un recital de poesia eròtica i exposicions de pintura i fotografia.

La Quinzena de Malgrat a Seynod permetrà mostrar l’oferta turística, així com també la gastronòmica i la cultural. A banda de les activitats pels adults, també hi haurà una programació infantil amb la llegenda de Sant Jordi, danses i cançons.

La intenció és presentar-se a aquesta població i enfortir els vincles com a localitats agermanades i alhora intentar vendre’s com a destinació turística.

Seynod és un municipi d’uns 18 mil habitants que es troba molt proper a la frontera francesa amb Suïssa i està agermanada amb Malgrat des del 2005.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics