URGENT

Osorio entra al nou Consell Nacional d’EUiA

Compartiu aquesta història

 

Aquest cap de setmana s’ha renovat l’Assemblea General d’EUiA que ha escollit com a nou coordinador general a Joan Josep Nuet en substitució de l’històric Jordi Miralles. El nou consell nacional comptarà per primera vegada amb un palafollenc. Es tracta del regidor portaveu d’EUiA-Iniciativa a PLF, Joan Andrés Osorio.

Osorio és un dels 150 consellers de l’Assamblea Nacional i un dels 3 en representació del Maresme. El regidor palafollenc, a banda de ser conseller nacional des d’aquest cap de setmana, és membre de l’executiva comarcal des de mitjans de maig.Osorio diu que el fet de ser regidor li permet treballar de baix cap a dalt traslladant els problemes reals de la població a l’assemblea del seu partit.

L’Assemblea Nacional d’EUiA va aprovar dissabte una resolució a favor de la creació d’un procés constituent d’un nou espai català d’esquerres, transformador, ecologista i nacional a l’estil del Syriza a Grècia, en el que s’aglutini les voluntats d’esquerres, per lluitar contra l’evolució de la dreta. Ho explica el mateix Osorio.

En un sentit similar es va manifestar el coordinador sortint, Jordi Miralles, que es va acomiadar del càrrec amb un discurs molt crític contra la política del govern català i en pro de la unitat de les esquerres.

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics