URGENT

Un incendi obliga a desallotjar una urbanització de Sant Cebrià de Vallalta

Compartiu aquesta història

Dissabte un petit incendi forestal, que va començar al migdia en una zona agrícola, va obligar a desallotjat part de la urbanització Castellà d’Índies de St Cebrià.

Malgrat l’espectacularitat de les flames, només es van desallotjar, inicialment, 14 persones dels habitatges però, finalment van abandonar casa seva una cinquantena de veïns. La majoria es va desplaçar fins al pavelló municipal, on van ser atesos, i a primera hora de la tarda van poder tornar a casa seva. Els primers 14 desallotjats, tots de la zona de Can Xuxa, van haver d’esperar més, perquè als seus habitatges, els més propers a l’incendi, s’hi accedia per un camí estret utilitzat durant la tarda pels bombers. L’incendi ha afectat entre 3 i 4 hectàrees agrícoles i forestals, i encara que no hi ha hagut danys humans ni en habitatges, sí que s’ha vist afectat algun jardí de les finques més properes.

A l’incendi hi van actuar 12 dotacions terrestres i 3 aèries dels Bombers de la Generalitat, i diverses dotacions ADF.

D’altra banda un altre incendi, també dissabte al migdia, va cremar un canyissar a Calella. El foc s’ha produït a la zona de la Riera de Salella. Dues dotacions terrestres han treballat en l’extinció d’aquest incendi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics