URGENT

Demà comença la 5a edició del “DJazz”

Compartiu aquesta història

 

Excepcionalment el cicle Djazz comença enguany en dissabte. Demà Andrea Motis, al capdavant del Jazzwomen, s’encarregarà d’obrir el certamen musical de referència a la nostra localitat.

A banda de Motis, les Jazzwomen de la St Andreu Jazz Band dirigida per Joan Chamorro, també inclouen les veus de 8 noies més. Segons el programador del cicle, Federico Francesch, la St Andreu Jazz Band és una de les millors bandes de jazz d’Europa i explica que el seva música és molt sonora i propera.

El concert de demà servirà com a presentació de tot el cicle i es farà a 2/4 d’1 del migdia al pati interior del Palauet i inclourà un refrigeri.

El preu de l’entrada és de 5 € de forma anticipada i 6 demà a les taquilles del Palauet.

El dJazz d’aquest any inclou per primera vegada 5 concerts. Aquest proper divendres Andrea Motis tornarà a PLF, en aquest cas amb el trio que forma amb Joan Chamorro i Josep Traver. Serà a St. Genís en un concert que a més, servirà per celebrar el 7è aniversari de PLF. Francesch recorda que Motis ja va venir l’any passat, però que molta gent es va quedar sense poder entrar. Segons el programador serà interessant comprovar el creixement musical de la jove Motis.

Big Mama, Víctor Puerta, Celeste Alías, Marco Mezquida, Susanna Sheiman Ignasi Terraza tanquen el cartell del Djazz daquest any.

El cicle musical l’organitza l’Ajuntament, juntament amb el programa Desafinado de RP.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics