URGENT

3 morts en accidents laborals al Maresme en el primer trimestre de l’any

Compartiu aquesta història

 

El nombre d’accidents laborals al Maresme s’ha reduït durant els primers tres mesos del 2012, però ha augmentat el nombre de víctimes mortals. Segons l’informe trimestral que realitza l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, entre gener i març s’han comptabilitzat 750 accidents laborals, un 20% menys que durant el mateix període de 2011. La dada negativa la posa el nombre de víctimes mortals, ja que en els primers mesos de l’any han perdut la vida 3 treballadors en accidents laborals.

El sector serveis és el que continua aplegant el major volum d’accidents. 6 de cada 10 accidents registrats es donen en aquest sector. El segueix la construcció amb un 20%, la indústria amb el 14% i l’agricultura amb el 4%.

Dels 750 accidents laborals, la gran majoria estan protagonitzats per Homes, en més d’un 65% dels casos.

Posant en relació el nombre d’accidents a la feina per cada 100.000 afiliats al règim general de la Seguretat Social, el percentatge de disminució de la sinistralitat laboral respecte al mateix període de 2011 se situa en el 16,5%, gairebé un punt per sobre del registrat al conjunt de Catalunya.

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics