URGENT

Presenten el llibre biogràfic del president del Barça Josep Sunyol

Compartiu aquesta història

Demà dimecres es farà a la biblioteca municipal l’acte de presentació del llibre “Josep Suñol i Garriga. Viure i morir per Catalunya”. Es tracta d’un llibre biogràfic escrit pel periodista Jordi Badia, exdirector de comunicació del FC Barcelona.

El llibre es presenta a PLF, perquè la penya barcelonista de la nostra localitat pren el nom d’aquest president blaugrana assassinat pel regim franquista, ja que també tingué una faceta política com a fundador d’Acció Catalana i militant d’ERC.

Suñol va tenir més amplada que la de l’activista polític, va ser un defensor dels drets civils.

El llibre de Badia, vol aproximar-se a la biografia de Suñol analitzant tot el que va fer i també esbrinar el perquè es tracta d’una figura silenciada.

El secretari de la Penya Barcelonista de PLF, Josep Alzina, explica que Badia ha investigat la figura de Suñol i que volia presentar el llibre a la nostra localitat, ja que la del nostre poble és l’única penya que dur el nom de l’expresident blaugrana.

Alzina explica que quan es buscava un nom per a la penya barcelonista, es va voler triar un nom significatiu no només pel club si no també per a Catalunya.

Josep Suñol va ser president del Barça entre el 1935 i 1936, però també fou president del RACC, gran amant de l’esport, mecenes cultural i fundador i impulsor del periòdic esportiu La Rambla.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics