URGENT

El bus de la Fundació Alicia arriba a Blanes per promoure els hàbits saludables

Compartiu aquesta història

La Fundació CatalunyaCaixa porta el seu Bus Alícia fins a Blanes amb l’objectiu difondre bons hàbits alimentaris entre la població. El Bus Alícia s’instal•larà al Passeig de Mar (davant del carrer Ample) fins aquest divendres i, durant tot aquest temps, obrirà les portes a les escoles, famílies i entitats interessades en l’oferta de tallers i activitats que pretenen incidir en una bona alimentació.

Entre les activitats programades a dins del Bus Alícia hi ha visites guiades a la unitat mòbil, i diferents tallers com ara el taller familiar, el taller de cuina per a celíacs o el taller de producte.

L’horari del bus serà de dos quarts d’onze a les dues de la tarda i de les tres a dos quarts de vuit del vespre. Els tallers tenen una durada aproximada d’entre 45 minuts i una hora. La fundació Alicia treballa a la recerca gastronomica i cientifica sense oblidar l’educació per a una millor alimentació entre la població.

El Bus Alicia és una unitat mòbil amb equipament didàctic dirigit a tots els públics. El seu objectiu és informar, educar i fer reflexionar. Per això disposa d’un espai expositiu de 50 m², amb recursos audiovisuals i multimèdia on s’explica la producció, transformació, hàbits de consum i funció nutricional dels aliments.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics