URGENT

ICV-EUiA de PLF vol que el president Mas i el conseller Ruiz compareguin als tribunals

Compartiu aquesta història

 

El grup municipal d’ICV-EUiA de PLF s’ha sumat a la Iniciativa Penal Popular (IPP) en defensa de la salut i la sanitat pública i que demana portar al president Mas i el conseller de Salut Boi Ruiz als tribunals.

La formació no està sola, ja que les seccions locals d’ICV-EUiA de Lloret, Blanes, Sant Pol, Sant Cebrià i Pineda també s’han sumat a la campanya.

La Iniciativa Penal Popular està integrada per diferents plataformes ciutadanes com ara la selvatana UnitspelCAP i d’altres com Dempeus per la Salut Pública o la Confederació d’Associacions de Veïns de Catalunya, entre d’altres.

Iniciativa de PLF s’ha sumat per que considera que els mateixos que han comés suposades malversacions financeres no poden està retallant la sanitat a la nostra zona. Ho explica Juan Andrés Osorio, portaveu de la formació a PLF.

Tal com afirmen els grups municipals i assemblees d’ICV-EUiA d’aquests sis municipis de la Selva i el Maresme han decidit unir-se per presentar aquesta demanda ja que consideren un escàndol les greus irregularitats comeses en l’empresa publica Centres Mèdics Selva Maresme, filial de la Corporació de Salut Maresme La Selva.

En un mateix sentit la portaveu d’ICV-EUiA al Parlament, Dolors Camats, va anunciar ahir que enviaran al Tribunal de Comptes l’informe de la Sindicatura de Comptes sobre l’empresa de salut que va gestionar el diputat de CiU i exalcalde de Lloret, Xavier Crespo. El document, que es va arxivar destaparia diferents irregularitats. En aquest sentit Osorio considera una vergonya l’actitud de Crespo i la persecució a la que s’està sometent a la revista Cafè amb Llet, que va destapar aquest informe.

Els ecosocialistes volen una còpia de l’informe de la sindicatura per elevar-lo al tribunal de comptes.

PSC i CiU aproven els pressupostos de Blanes

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics