RP entrevista a tots els caps de llista de PLF en una setmana

 

Avui divendres, després de l’informatiu, es farà l’última emissió regular del programa Assumptes Interns amb la regidora socialista Antònia Petit com a convidada.

Ja la propera setmana, i com a final de temporada, el programa entrevistarà a tots els líders de les formacions polítiques locals amb representació a l’Ajuntament.

D’aquesta manera, cada dia de la propera setmana ens visitarà un representant polític, iniciant el cicle amb l’últim cap de llista de ICV-EUiA a PLF, Juan Andrés Osorio. L’últim entrevistat serà divendres que ve, amb el socialista Valentí Agustí, seguint un ordre creixent de les entrevistes.

Aquestes últimes entrevistes les podreu escoltar només després de l’informatiu del migdia de la 1, en el lloc del programa En Xarxa, que es desplaça per després dels informatius de les 3 i les 9 del vespre amb l’actualitat cultural del municipi.

En total, a l’Assumptes Interns de RP s’hauran fet 28 entrevistes a polítics locals en aquesta temporada que va començar al gener. Cal destacar també la visita que el conseller d’interior de la Generalitat, Felip Puig va fer a l’Assumptes Interns a finals del mes de maig per repassar actualitat local i nacional.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics