L’Ajuntament qualifica d’èxit rotund el Blanes12

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest passat cap de setmana, la ciutat ha celebrat la primera edició del Blanes12, una iniciativa de dinamització cultural, turística i comercial que durant 3 dies ha ofert productes, serveis i pernoctacions a preus molt atractius jugant amb el número 12.

 

Un cop finalitzada la iniciativa el balanç global és positiu segons destaca la primera tinent d’alcalde i regidora de Promoció de la Ciutat, Lourdes Fàbrega. La regidora explica que divendres hi va haver plena ocupació hotelera, i a la nit va ser un gran èxit de participació i de vendes, ja que les botigues van obrir fins a mitja nit. Les activitats de la resta del cap de setmana també han gaudit de molta participació popular segons la regidora que ha destacat que hi havia molta gent, tant blanencs com visitants.

 

Durant el cap de setmana Blanes ha seguit concentrant diversos esdeveniments i actuacions lúdico-culturals al carrer, com ara una Fira Fotogràfica al Carrer; visites guiades a Caves Montferrant o a les zones turístiques de la localitat; cercaviles; inflables; les tradicionals catifes de Flors o actuacions musicals arreu del centre.

 

Blanes12 ha estat coorganitzada i coordinada a través de l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes, conjuntament amb l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC), l’Associació d’Hostaleria de Blanes i el suport de diferents empreses i entitats culturals i juvenils locals.

 

Finalment Blanes 12 ha comptat amb la participació de 185 empreses d’allotjament, restauració, comerç i oferta complementària.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics