Malgrat i PLF organitzen un concurs de música jove per promocionar nous grups

Les regidories de Joventut de Malgrat i Palafolls s’han unit per crear un concurs de música jove per promocionar grups nous de qualsevol estil. Les inscripcions per participar són obertes fins l’11 de juliol i el premi per als guanyadors són dues actuacions com a teloners en els concerts de festa major dels dos pobles. Alguns dels requisits per participar-hi són que els temes han de ser originals i inèdits.

Aquesta iniciativa pren el relleu del desaparegut concurs Giramaresme, amb la intenció de promoure els grups locals per donar-los a conèixer. Els dos ajuntaments destaquen que a la zona hi ha molts grups locals i que el concurs pot ser una bona manera de donar-los a conèixer.

Aquest certamen permet garantir l’actuació de grups locals en els concerts de festa major de les dues poblacions. A més, els organitzadors han destacat que la iniciativa tindrà un cost reduït. El premi per als guanyadors serà dues actuacions com a teloners en els concerts joves de la festa major de Palafolls al setembre i la festa major petita de Malgrat del desembre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics