URGENT

Comença el període d’alt risc d’incendi forestal

Compartiu aquesta història

 

 

Des de divendres passat, dia 15 i fins el mes d’octubre, és a dir durant els mesos de calor, està activat el període d’Alt Risc d’incendi. Això implica tot un seguit d’actuacions de precaució davant l’augment de la probabilitat de focs forestals.

 

A banda de la prohibició expressa i general de fer qualsevol tipus de foc en terrenys forestals i propers a boscos, en aquests mesos també està prohibit realitzar treballs que generin restes vegetals, per evitar crear acumulacions de possible combustible.

 

Només en el cas excepcional de necessitat i prèvia autorització expressa de la direcció general de Medi Natural.

 

En aquest període també quedaran en suspens les autoritzacions per cremar restes vegetals o fer cap altra activitat amb foc.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics