URGENT

La Ciutat Sanitària de Malgrat continua endavant

Compartiu aquesta història

 

De forma molt lenta, però el projecte de construcció d’una zona de 37 mil metres quadrats dedicades al món assistencial continua endavant.

La passada setmana el ple de l’Ajuntament va aprovar una operació urbanística que ha de permetre la construcció d’una rotonda més gran a l’avd dels països catalans, l’entrada de la localitat, just a la zona on s’ha de construir aquesta ciutat Sanitària.

Aquesta aprovació reactiva el projecte, tot i que l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, afirma que no ha estat mai bloquejat, sinó que el procés és lent per les continues modificacions.

La ciutat sanitària, que es construirà a la pastilla de terreny que hi ha entre la NII i l’entrada al municipi venint de Sta Susanna, està previst construir-hi un tanatori amb una sala de vetlla per a 150 persones, pisos tutelats per a avis i una residència per a malalts mentals que gestionarà la Comunitat Terapèutica del Maresme.

De tota manera l’alcaldessa afirma que encara no està tancada la distribució de serveis, però recorda que el projecte és ferm.

La ciutat Sanitària és un projecte que fa anys que es contempla a Malgrat i que ja compta amb el vist-i-plau d’urbanisme de la Generalitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics