Malgrat es suma a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Fins aquest divendres es commemora aquesta setmana de conscienciació sobre l’energia sostenible a nivell europeu. El municipi veí hi participa organitzant tot un seguit d’activitats per promoure l’estalvi i l’eficiència energètica.

L’Ajuntament de Malgrat està compromès amb aquesta iniciativa des del febrer del 2009 quan es va adherir al Pacte d’Alcaldes/esses contra el canvi climàtic, una iniciativa en matèria de reducció energètica i foment de les energies renovables per al 2020.

Per sumar-se a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2012, la Regidoria de Medi Ambient de Malgrat ha organitzat un taller-joc que porta per títol “Juguem amb energia”, adreçat a les escoles del poble, per demà dijous al matí. Una altra de les activitatsm previstes és una enquesta sobre els hàbits energètics, en la qual es pot participar a través de Consensus o bé de la pàgina de Facebook de la Regidoria de Medi Ambient. A més, els informadors ambientals de l’Ajuntament van començar ahir a fer aquesta enquesta també pel carrer, conjuntament amb el lliurament d’una Guia de l’Energia a les persones que hi participin.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics