Blanes ofereix un cicle formatiu de busseig esportiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’institut Serrallarga de Blanes serà l’únic de la Costa Brava que el curs vinent impartirà un cicle formatiu de grau mitjà en busseig esportiu. A tot Catalunya, el proper any escolar, només 3 centres oferiran aquests estudis professionals i només 1 a tot Girona.

La preinscripció per cursar el cicle de tècnic de busseig esportiu el curs vinent es tancarà el 6 de juliol i la matrícula s’haurà de formalitzar del dia 16 al 20. Aquests són uns ensenyaments de règim especial que tenen validesa acadèmica i professional a tot l’Estat. Realitzar-lo permet continuar la formació a Batxillerat, realitzar un cicle formatiu de grau superior -després d’aprovar la prova d’accés- o incorporar-se al món laboral.

Respecte a aquesta última possibilitat, el cicle de busseig esportiu amb escafandre que al setembre s’iniciarà al Serrallarga permetrà dedicar-se, per exemple, a organitzar i dinamitzar immersions esportives d’un grup de bussejadors; o conduir-ne un equip durant una immersió esportiva, seguint un perfil i itinerari previstos

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics