URGENT

Els militants d’Unió Democràtica pleguen i creen un nou partit independent

Compartiu aquesta història

 

Finalment la federació de Convergència i Unió de PLF no ha superat les seves diferències i els membres d’Unió han anunciat aquest matí que es donen de baixa de la formació democratacristiana.

Els problemes entre els socis venen de lluny. Unió democràtica fa mesos que denuncia manca de comunicació i d’entesa amb els socis de Convergència i amb els 2 representants nacionalistes al ple de l’Ajuntament. De fet han assegurat, en diferents ocasions, que els regidors de CiU a l’ajuntament no els representen. Jordi Bonastre, fins ara president d’Unió a PLF, assegura que la manca d’informació no els permetia treballar pel poble.

En un comunicat els ja exmembres d’Unió exposen que no s’ha millorat la situació i que per això han decidir abandonar la militància a Unió i iniciar un nou projecte polític.

En aquest sentit han anunciat la creació del nou partit anomenat Grup Municipal Palafollenc, un partit independent que treballarà per poder presentar candidatura a les properes eleccions municipals del 2015.

Segons Bonastre, Unió els permetia separar-se de Convergència i mantenir la vinculació amb els democratacristians, però calia esperar-se uns anys, una opció que els membres de PLF, han desestimat.

Segons el nou grup polític es vol donar una alternativa electoral als palafollencs amb un partit sense vincles amb cap formació ja existent.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics