URGENT

La revista Rip organitza un concurs per trobar les fotos del proper calendari

Compartiu aquesta història

 

La revista independent de Palafolls està ja pensant en l’elaboració del proper calendari per l’any vinent. Per confeccionar-lo demanen als palafollencs que hi aportin les fotografies. Ho fan en el marc d’un concurs obert i que sol•licita a qui vulgui presentar-se que hi aportin fotografies de temàtica lliure, però com és habitual, hauran de ser fotografies amb un mínim d’una persona nua, tal i com indican els mateixos organitzadors a les bases del concurs.

D’entre totes les fotografies fetes arribar, el jurat en triarà una de guanyadora. Aquesta més unes altres 11 apareixeran als calendaris de la revista.

Cada participant al concurs haurà d’abonar 10€ per participar al concurs. D’aquests 10€, 8 es destinaran al premi per a la fotografia guanyadora, mentre que els altres 2€ serviran per finançar el calendari. D’aquesta manera quantes més fotografies, més gran serà el premi a percebre.

Per participar només cal enviar un correu electrònic a l’adreça concursrip2013@gmail.com i automàticament es rebrà les bases del certamen.

Per cada fotografia presentada, caldrà indicar l’autor, els permisos corresponents i adjuntar una còpia del document identitat. El termini de presentació finalitza el 30 de setembre.

D’altra banda la revista RIP ha anunciat que degut a la crisi deixa de repartir-se casa per casa, i que a partir d’ara es trobarà als principals llocs de distribució de la nostra població, com botigues o equipaments públics.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics