La CUP denuncia els contractes entre Serhs i alguns centres sanitaris

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Membres de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Barcelona han presentat aquest dimecres, una denúncia davant el Jutjat de Guàrdia de Barcelona en relació a diversos contractes del centre sanitari de les Cotxeres Borbó de Nou Barris, a la capital catalana.

la CUP ha fet constar a la seva denúncia algunes adjudicacions en favor d’empreses del Grup Sehrs de Pineda, presidit pel calellenc Ramon Bagó. Segons denuncien, mentre Bagó exercia com a responsable d’empreses de capital públic o mixt, “hi va haver adjudicacions a empreses privades igualment relacionades amb ell mateix”.

La CUP considera que hi ha una “incompatibilitat manifesta” entre els interessos privats de Bagó com a empresari privat i els interessos públics que representava com a responsable d’empreses públiques.

La mateixa formació ha instat al jutjat a iniciar la instrucció i a donar trasllat a la fiscalia anticorrupció, per tal de determinar si aquestes presumptes irregularitats, i les incompatibilitats entre interessos públics i privats “són constitutives de delicte”.

Fa mesos que la revista Café amb llet de Blanes va destapar que Bagó es podria estar contractant a si mateix tenint en compte que mentre membre d’empreses públiques, aquestes contractaven serveis a Serhs, empresa que ell presideix.

 

Diari Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics