Cap de setmana de festes a St Lluís

Durant els mesos d’estiu els barris i urbanitzacions de PLF celebren les seves festes patronals. Els primers a fer-ho seran els veïns de St. Lluís que han preparat tres dies d’activitats per aquest cap de setmana.Avui es dóna al tret de sortida a les festes del barri, amb una botifarrada popular i el lliurament de trofeus als jugadors i participants de l’escola de Futbol Sala de St. Lluís. A partir de les 22:00, i com a novetat, hi haurà correfoc a càrrec dels Diablefolls pel barri. La festa avui acaba amb nit jove a partir de les 2/4 de 12 amb el grup “Funk Manchú” i Dj’s amb la música més actual.

Dissabte les activitats començaran a partir de les 10 del matí amb una xocolatada popular organitzada per la penya Barcelonista i un matinal esportiu a la zona de la Figuerassa. Durant la tarda també s’hi podran trobar jocs infantils a partir de les 2/4 de 5, i mitja hora més tard començarà Torneig de Play Station Proevolution, Taller de Circ, i jocs de Cucanya cap a les 7.

Dissabte s’oferirà el partit de quarts de final de l’Eurocopa entre Espanya i França, i en acabar hi haurà la gran revetlla de St Joan amb l’actuació dels “Tapeo Sound System”.

Diumenge les activitats començaran a les 10 del matí amb una sardinada i una Xoriçada popular i cap al migdia està organitzada una Festa de la escuma que posarà el punt i final a les festes.Tots els actes es faran al voltant de la zona esportiva de la Figuerassa i rere el Forroll i són organitzades per l’Ajuntament de PLF i la comissió de festes de Sant Lluís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics