Convergència lamenta la marxa d’Unió

Els membres d’Unió Democràtica de PLF van anunciar ahir que deixaven el partit i muntaven una formació nova i independent.Els fins ara socis de federació nacionalista, Convergència Democràtica,  han lamentat la marxa dels membres d’Unió.

Tot i això, el president de Convergència a la nostra localitat, Josep Maria Botella, considera que podria tractar-se d’una excusa per crear una nova formació política deslligada a CiU.

Feia mesos que els dos socis de la federació mantenien diferències, fins el punt que Unió qüestionava la decisió dels seus regidors a l’Ajuntament a través d’internet. Botella coincideix en apuntar a una manca de comunicació en la degradació de la relació dels dos partits, però explica que els membres d’Unió no van intentar acostar posicions i solucionar l’encaix de les dues formacions. Diu el president de Convergència a PLF, que mai van trucar per demanar una reunió i solucionar els problemes.

Els exmembres d’Unió, han decidit fundar un nou partit anomenat Grup Municipal Palafollenc amb la intenció de presentar-se a les properes eleccions municipals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics